Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Indiana Jones 2007 på E3

Pisken svinger nok en gang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det nyeste spillet i Indiana Jones-serien ble vist frem med en ganske tidlig demo hos LucasArts på E3. Utviklerne skryter av mye ny teknologi og design som skal gjøre spillet til en stor suksess, og det virker som om selskapet tar utfordringen med nextgen-konsoller alvorlig.

Fordelene til Indy ligger i følge LucasArts i de to tekniske nyvinningene Euphoria og et system med "digital molecular matter". Den første handler om forbedring av kunstig intelligens for datastyrte karakterer. I spillet vil disse karakterene naturlig reagere i forhold til naturen, slik at en person som holder på å falle naturlig vil prøve å holde seg fast i ett eller annet. I løpet av E3-demoen slåss Indy med en gjeng bøller i en bakgård, og endte opp med å slenge en fyr mot en bil, og fienden brukte da støtfangeren på bilen for å ta av for fallet. Det som er nytt, er at ingen av disse hendelsene vil være pre-scriptede, men de er derimot et resultat av karakterenes bevissthet om sine omgivelser. Dermed vil samme handling, som f.eks. det å dytte en fiende utenfor en kant, kunne gi forskjellige resultater hver gang. "Digital molecular matter" simulerer en rekke materialer på en realistisk måte, og det gjenstår å se om Indiana Jones vil være et spill som tar dette aspektet til neste nivå.

Det man vet om spillet i dag er ganske begrenset, men det er satt i 1939, omtrent ett år etter The Last Crusade. George Lucas har visstnok en finger med i spillet når det gjelder handlingen, men spillet vil ikke ha noe å gjøre med en eventuell ny film selv om en del karakterer fra tidligere filmer dukker opp i spillet.

Mer info om spillet finner du inn på den offisielle nettsiden

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Indiana Jones 2007 på E3
Indiana Jones 2007 på E3
Indiana Jones 2007 på E3
Indiana Jones 2007 på E3
Indiana Jones 2007 på E3
Indiana Jones 2007 på E3


Loading next content