Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Zombie Vikings

Indiefavoritten Zombie Vikings slippes til Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Zombie Vikings ble sluppet til både PC og Playstation 4 i 2015, og det viste seg å bli enda en suksess for den lille utvikleren fra Gøteborg. Zoink Games har allerede lykkes med lanseringen av Stick It To The Man, og nå skal altså deres nye actionspill få enda et ben å stå på i form av Microsofts konsoll.

Det er heller ingen ren portering det er snakk om, for Zoink Games har lagt til alt fra spillets Major Update i tillegg til masse annet innhold. Dette inkluderer to gratis figurer (Raybjörn og Frostbjörn), en bak-kulissene-video og fem brett hvor dere kan konkurrere mot hverandre. I tillegg til dette vil du kunne spille som Raz fra Psychonauts, denne gangen som en udød zombie.

Xbox One-utgaven får dessuten konsollspesifikke innslag som Hero Stats opplåsbare Achievement-bakgrunner. Se traileren for Xbox One-versjonen av Zombie Vikings her:

HQ
Zombie VikingsZombie VikingsZombie Vikings

Relaterte tekster

1
Zoink Games annonserer Zombie Vikings

Zoink Games annonserer Zombie Vikings

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den svenske utvikleren Zoink Games er kanskje mest kjent for sitt herlige Stick it to the Man, men nå er de klare med et nytt spill - Zombie Vikings. Det er et spill for...Loading next content