Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinty Ward går rettens vei

Oppgjøret mot Activision er snart over

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått over et år siden Infinty Ward-grunnleggerne Vincent Zampella og Jason West saksøkte utgiver Activision som følge av påståtte kontraktbrudd og tilbakeholdelse av finansielle bonuser.

Siden den gang har Zampella og West startet opp Respawn Entertainment, og Activision har høstet enorm suksess gjennom Call of Duty: Black Ops, men noen enighet har partene slett ikke kommet til.

En dommer i Los Angeles mener nå Zampella og West har samlet inn nok bevismateriale til å kunne føre en levedyktig sak mot Activision, og har dermed gitt grønt lys for å starte opp rettsaken.

Forhåpentligvis vil dette føre til at flere detaljer om saken kommer frem i offentligheten, samtidig som begge parter etterhvert kan legge det hele bak seg, og vie tiden sin til å lage nye spill.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterte teksterLoading next content