Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Castlevania

Info om Castlevania-filmen

Anderson uttaler seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Paul W.S. Anderson, regissøren bak Resident Evil- og Mortal Kombat-filmene, holder på med en film basert på Castlevania. Men før han kan sette i gang med den skal han først gjøre seg ferdig med sitt gamle prosjekt, nemlig Deathrace 3000. Han er også involvert i Dead or Alive-filmen som dessuten skal få en oppfølger.

HQ

Om Castlevania sier Anderson at den skal handle om Draculas opprinnelse og hvordan familien Belmont blir knyttet til han. Spørsmålet er da om han kommer til å følge den nye handlingen som etableres i Igarashis Castlevania: Lament of Innocence, eller om han kommer til å velge å basere filmen på de tidligere spillene med Simon Belmont i hovedrollen. Han påpeker også at den klassiske pisken kommer til å være med, hvilket roer ned oss fans som er litt urolige med tanke på hans tidligere spillefilmsprosjekter har blitt behandlet. Og selv om vi kanskje ikke kan vente oss et cinematisk mesterverk går det om mulig å håpe på en mørk og stilfull actionfilm av samme type som Ulvenes Pakt.

Castlevania

Relaterte teksterLoading next content