Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet

Ingen flerspillermulighet i LBP

Krympes for å passe i lomma

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Little Big Planet har vært en enorm suksess på Playstation 3, og gleden var stor blant PSP-eiere da det ble kjent at en håndholdt versjon er på vei. At PSP ikke er like kraftig som storebroren Playstation 3 er dog ingen hemmelighet, og det har vært mange spekulasjoner rundt hva som eventuelt må kuttes for å ivareta spillfølelsen fra originalen.

Mulighetene for å spille sammen med andre - et av de definitivt mest populære aspektene ved Playstation 3-versjonen - har blitt ofret, i følge seniorprodusent Mark Green i et intervju med nettstedet Eurogamer.

- Flerspillerfunksjonen er det eneste som er borte. Fysikksystemet er intakt, og du kan fremdeles lage egne brett for så å dele disse med andre, både over internett og lokalt, fortalte Green til nettstedet.

Konsollen er i følge Green i stand til å takle flerspiller også, men trolig ikke sammen med et like komplett fysikksystem som det som blir inkludert i spillet.

Det sosiale aspektet ved Little Big Planet blir med andre ord sterkt redusert i den kommende PSP-versjonen, men om du først og fremst synes banebygging og -løsing er det gøyeste med spillet, kan du trøste deg med at alt annet ser ut til å være inntakt. En ekstra pluss er det at Mark Green også nevnte at de ville finjustere hoppefunksjonen i PSP-versjone.

Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet
Little Big Planet

Relaterte tekster

Little Big PlanetScore

Little Big Planet

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har brynt seg på Sony Cambrigdes PSP-versjon av fjorårets beste spill: Little Big Planet.Loading next content