Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Ingen fysisk utgave av Final Fantasy X/X-2 HD på Switch her til lands

Europa og Nord-Amerika må nøye seg med nedlastningskoder.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du bor utenfor Asia, og er en fan av Final Fantasy som gleder seg til Switch-utgaven av Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, har vi litt viktig nytt til deg.

NintendoSoup melder at produktsiden til spillet avslører at fans i Nord-Amerika må ta til takke med en kode for å laste ned spillet digitalt når de kjøper den fysiske utgaven, dette er også tilfellet for europeiske fans. Sørøst-Asia og Japan derimot kommer til å få spillet på mini-kasettene til Switch.

"Important information: FINAL FANTASY X HD Remaster available on game card. FINAL FANTASY X-2 HD Remaster game content is download only. Single-use voucher included. Internet connection required. microSD card may be required," står det i liten skrift på nettsiden.

Den japanske utgaven kommer med engelsk som språkvalg dog, så du har muligheten til å importere spillet privat om det er svært viktig å ha det 100% fysisk.

Hva synes du om nedlastningskoder til spill i fysiske utgaver?

(Oppdatering)
Vi skrev først at både X og X-2 kun kom i nedlastbare utgaver, men det er selvfølgelig bare X-2 som ikke er tilgjengelig i fysisk format. X medfølger på Switch-kassetten uavhengig av region.

HQ
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Relaterte tekster

4
Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Visse ting er tidløse, som for eksempel den nydelige historien i Final Fantasy X. Derfor satt vi enda større pris på nyversjonen til PS4, som attpåtil byr på oppfølgeren!

Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan ser verdenen Spira ut nå, tolv år etter av vi satte foten der for første gang? Ingar har gått på gjengrodde stier for å kartlegge HD-gjenutgivelsen.Loading next content