Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ingen mikroprisspill fra Nintendo

Giganten tar ikke opp kampen mot mobil

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et intervju med Gamasutra sier mannen bak Nintendo 3DS, Hideki Konno, at man ikke er interessert i å ta opp kampen mot lavprisspillene på de altfor populære smarttelefonene.

Konno sier:

- Med spill til én dollar i tankene, eller gratisspill, eller hva nå enn som befinner seg på markedet - vi akter ikke å konkurrere med dette. Vi skal ikke prøve å matche dette, men vi skal fortsette med ikke bare å opprettholde, men øke kvaliteten på underholdningen vi tilbyr.

Han mener også at holdningen til situasjonen deles av både Sony og Microsoft:

- Igjen, vi er ikke bekymret for å konkurrere med våre egne priser. Jeg tror det er sannsynlig at Sony og Microsoft har samme syn på saken.

Til slutt forteller Konno om hvor han ser problemet for spillmarkedet på smarttelefonene, og på samme tid hvorfor han mener at Nintendo som firma har en fordel:

- Det ville vært storveis å se et bra spill til en billig penge, men jeg tror ikke det er mulig å lage et spill så engasjerende og stort som, la oss si Call of Duty, eller andre stortitler, og selge det til en så lav pris. Det er enkelt og greit ikke mulig.

Ingen mikroprisspill fra Nintendo


Loading next content