Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Ingen planer om flere Pokémon: Let's Go-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vi får en ordentlig fortsettelse av Pokémon-serien i form av Pokémon Sword/Shield om litt, så fikk Switch dog et spill i serien i fjor også, nemlig Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee! Dette var snarere en slags remake av Pokémon Yellow, dog med en masse tilføyelser og endringer, som var designet for å introdusere nye spillere for Pokémon-serien - noe som Game Freak fant nødvendig etter at Pokémon Go ble spilt av så mange millioner verden over.

Men er det flere Let's Go-titler planlagt? Nei, det er det ikke, dessverre. I et intervju med Eurogamer forteller produsent Junichi Masuda at det ikke er noen planer om å fortsette den serien.

"So, at the moment there's no particular plans, but if the fans really like it then definitely keep those voices coming out to the Pokémon Company and Nintendo, and make sure we hear them!"

Hva synes du om Let's Go-spillene?

HQ
HQ
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 3

Gamereactors store julekalender - Luke 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 3! Hva finner vi bak denne, mon tro? Oi, se her ja, et eksemplar av Pokémon: Let's Go Eevee med Pokéball...

0
Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

NYHET. Skrevet av Bengt Lemne

Vi får ta turen tilbake til Kanto-regionen i Gamefreak sitt nye Pokémon-spill, Pokémon: Let's Go Eevee/Let's go Pikachu! Vi har lagt ut på eventyr med Eevee i sekken og...Loading next content