Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ingen PS3 i 2006?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et intervju på nettstedet Variety.com sier Sonys nye sjef Howard Stringer at Playstation 3 neppe blir tilgjengelig i år likevel - og skylden legger han på det nye formatet Blu-Ray. Det er nemlig slik at Sony ikke bare vil prøve å konkurrere med Xbox 360 om hegemoniet i spillverdenen; de vil også konkurrere med Microsofts nye format HD-DVD. Dermed blir konsollen sannsynligvis (enda mer)forsinket, selv om den kanskje kan dukke opp rett før jul.

Når det gjelder prisantydning gir ikke Blu-Ray noen forhåpninger om billigsalg av PS3. I dag har Blu-Ray-avspillere vanskelig for å komme under 8000 kroner, og med Xbox 360s forsprang på PS3 kan prisen komme opp i de store høyder. Heldigvis antydet Stringer i samme intervju at han planlegger en "Blu-Ray lite" for PS3, noe som forhåpentligvis bringer maskinen ned på et rimelig nivå. I dag antyder man en pris på ca. 4000 kroner.

Vi håper på en definitiv releasedato og overkommelig pris på den kommende E3-messen i Los Angeles.

Flere nyheter om konsollen finner du inn her og her

Ingen PS3 i 2006?
Ingen PS3 i 2006?
Ingen PS3 i 2006?
Ingen PS3 i 2006?
Ingen PS3 i 2006?
Ingen PS3 i 2006?
Ingen PS3 i 2006?


Loading next content