Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Generations

Ingen Sonic Generations på Wii

Sega satser heller på HD-konsollene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sega har forklart at det nylig annonserte Sonic Generations ikke kommer til å dukke opp på Nintendo Wii til tross for at Sonic Colours gjorde det godt på plattformen i fjor. I stedet konsentrerer Sega seg om å utvikle jubileumsspillet til HD-konsollene:

- Det primære målet med konsollversjonene av Generations var å gjenskape seriens klassiske omgivelser i fargerik og levende HD-grafikk, forklarer Segas Takashi Iizuka overfor magasinet Nintendo Power.

Utover Playstation 3- og Xbox 360-versjonene kommer imidlertid en utgave av spillet til Nintendos nye håndholdte 3DS-konsoll. Her skal det dog være snakk om et tradisjonelt todimensjonalt plattformspill.

Det store spørsmålet alle nå stiller seg er om Sonic Generations kanskje vil dukke opp på Nintendos nye stasjonære konsoll, som skal vises fra under E3-messen 7. juni.

Sonic Generations

Relaterte tekster

Sonic GenerationsScore

Sonic Generations

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

To generasjoner med Sonic kolliderer og snubler i beina på hverandre. Sega leverer en fartsfylt og uoversiktlig plattformsmørje...Loading next content