Norsk
Gamereactor
nyheter
Injustice: Gods Among Us

Injustice: Gods Among Us til PS4, Vita og PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition har blitt annonsert, og vil bli sluppet til Playstation 4, PS Vita og PC, i tillegg til Xbox 360 og Playstation 3 hvor det originale spillet allerede er lansert. Versjonen vil inneholde alt nedlastbart innhold som er sluppet til nå.

Det er Ed Boon, kreativ regissør hos NetherRealm Studios/Warner Brothers, som slapp nyheten på Twitter. Nyheten har senere blitt bekreftet på spillets hjemmesider.

Ekstrapakkene ineholder helter som Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter og Zatanna, i tillegg til Mortal Kombats Scorpion. I tillegg kommer mer enn 40 skins til dine superhelter, og 60 S.T.A.R. Labs-oppdrag.

Overraskende nok nevnes hverken Wii U eller Xbox One. At de ikke har utviklet en egen Xbox One-utgave kan muligens forstås på grunn av utviklingskostnader eller lignende. Men at de ikke lanserer det til Wii U er rett og slett sært med tanke på at det originale spillet allerede eksisterer på konsollen.

Injustice: Gods Among Us

Relaterte tekster

Injustice: Gods Among UsScore

Injustice: Gods Among Us

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Netherrealm floppet med DC vs MK i 2007, men traff spikeren på hode med 2011s beste slåsspill, Mortal Kombat. Klarer de å gjenta suksessen med Injustice: Gods Among Us?

Hinter Ed Boon til Injustice 2?

Hinter Ed Boon til Injustice 2?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere denne uken begynte det å gå rykter om at Netherrealm jobber med Injustice: Gods Among Us 2. Nå har vi fått tydeligere signaler på at det er sant. Dere husker...

Rykte: Injustice 2 er under utvikling

Rykte: Injustice 2 er under utvikling

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ifølge en anonym kilde den franske spillsiden Gameblog.fr har snakket med skal Injustice 2 være under utvikling, og det skal annonseres på E3 om to uker. Opplysningene...

Vinn Injustice: Gods Among Us!

Vinn Injustice: Gods Among Us!

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

I ukens fredagskonkurranse kan du stikke av med det flunkende nye fightingspillet Injustice : Gods Among Us og en rå arkadestikke med Injustice-motiv!Loading next content