Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 5: Guardians

Innspillingen av Halo-miniserien begynner kanskje til høsten!

Gode nyheter fra Showtime.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er lenge siden vi har hørt noe som helst om Halo-miniserien, og lenge har det sett mørkt ut, men nå virker det som Showtime, som produserer serien, endelig har gode nyheter!

Ifølge Pursue News kommer Steven Spielberg til å begynne innspillingen av serien senere i år, nærmere bestemt til høsten. Gary Levine, programsjef ved Showtime, sier at serien kommer til å være interessant for både veteraner og rekrutter, og har blant annet sagt til TV Guide at:

"[Halo] is absolutely still in development, still moving forward and I'm encouraged by what we've seen so far... It's still live action, and it will definitely satisfy the fans of Halo and I think also satisfy the drama audiences of Showtime."

Det gir mening at en eventuell innspilling faktisk starter til høsten, da Steven Spielberg da er ferdig med en rekke andre prosjekter(ready Player One, for eksempel), og har tiden og friheten til å fokusere på serien. Forhåpentligvis kan vi snart komme med noen flere oppdateringer!

Gleder du deg til denne serien? Hvem burde spille Master Chief? Og Cortana?

Halo 5: Guardians

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content