Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: The Wind Waker

Insider: Remastere av Twilight Princess og Wind Waker kommer i år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har allerede sett suksess med remaken av The Legend of Zelda: Link's Awakening, og Nintendo har tidligere sluppet remastere av Zelda-spill på blant annet 3DS og Wii U. Derfor er det grunn til å tro at dette er noe de sikter på å fortsette med blant annet for å fylle tomrommet nå som The Legend of Zelda: Breath of the Wild II er blitt utsatt.

I den nyeste episoden av sin podcast sier insider Jeff Grubb at remastere av både The Legend of Zelda: Wind Waker og The Legend of Zelda: Twilight Princess kommer til Switch i år, siden det blir utgitt Zelda-spill årlig.

"They want to have a Zelda game every year, and they have been holding onto this, why wouldn't they just put it out this year. And if they don't put this out or some other Zelda thing this year, instead of just waiting for Breath of the Wild 2, I just will not understand. I think that this game [Wind Waker and Twilight Princess bundle], as much as it was a joke in the Megabit 64 video, I do believe it actually comes out in October."

Nintendo har tidligere hevdet at de ikke har dette under utvikling, men Grubb tror det likevel, og det har lenge gått rykter om en pakke med Twilight Princess og Wind Waker HD. Det er i hvert fall lov å håpe.

The Legend of Zelda: The Wind Waker

Relaterte tekster

0
Nintendos E3 titler

Nintendos E3 titler

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det ser ut til at Nintendo ikke bare vil avsløre den nye håndholdte DS maskinen ved årets pre-E3 show, men tilsynelatende også The Legend of Zelda: The Wind Waker 2 og Metroid 2.

0
The Legend of Zelda: The Wind Waker 2 i 2004?

The Legend of Zelda: The Wind Waker 2 i 2004?

NYHET. Skrevet av Jesper Nielsen

Selv om Zelda-stormen knapt nok har lagt seg, med utgivelse av både The Wind Waker og en bonus disc i 2003, ser Nintendo ut til å være klare med en oppfølger til det kritikerroste spillet i år.

0
TLOZ: Wind Waker runder snart en million

TLOZ: Wind Waker runder snart en million

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Det ser ut til at The Legend of Zelda: The Wind Waker er akkurat det Nintendo trengte nå. Ninty har nettopp sendt oss en pressemelding som forteller litt om salget i USA, og det ser lovende ut.Loading next content