Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sunset Overdrive

Insomniac Games er åpen for Sunset Overdrive 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Insomniac Games fyller snart 23 år, men har virkelig ikke latt seg påvirke av alderen. 2016 var et meget travelt år for studioet med lanseringene av Edge of Nowhere, Feral Rites, Ratchet & Clank, Song of the Deep, og The Unspoken. For tiden jobber de blant annet med Spider-Man til Playstation 4 og mer innhold til The Unspoken, men takker ikke nei til å ta på seg enda mer heller.

I et intervju med Game informer svarer nemlig studioets president, Ted Price, dette på spørsmålet om hvorfor vi ikke har hørt noe om en oppfølger til Sunset Overdrive:

"Det må du spørre Microsoft om".

Studioet selv virker nemlig villige til å gyve løs på nye akrobatiske bevegelser og sinnsyke våpen igjen:

"Vi bryr oss virkelig om franchisen, og siden vi eier den vil du kanskje se et nytt Sunset fra oss i fremtiden. Ingen lovnader eller tidspunkt å snakke om, men det er noe som representerer hvor villige vi er til å skape uventede opplevelser".

Det har altså ikke noe å si at Microsoft er stille på området siden Insomniac eier spillet. Spørsmålet blir dermed om penger og tid.

Vil du gjerne se et nytt Sunset Overdrive, og da kanskje til andre platformer også?

Sunset Overdrive

Relaterte tekster

6
Sunset OverdriveScore

Sunset Overdrive

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har ventet på et lettbeint actionspill som kun er opptatt av at du skal ha det skikkelig gøy, er det bare å bestille en billett til Sunset City!Loading next content