Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

Insomniac jobber med spill til neste generasjon

Det har lenge vært kjent at Insomniac jobber med Fuse, men de har visstnok mer på gang enn som så.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har lenge vært kjent at Insomniac jobber med Fuse, men ifølge CVen til animatørene deres kan vi nå lese at studioet i Burbank også er i gang med et spill til neste konsollgenerasjon. Dette skriver Kotaku.

Med tanke på at vi ikke fikk se Insomniac på Sonys Playstation 4-annonsering, så kan det usannsynlige skje at de i stedet dukker opp hos Microsoft når tiden er moden for å avduke Xbox 720. Det er ikke umulig ettersom Sony fikk besøk av selveste Bungie.

Fuse
Bildet er fra Fuse, et spill vi med sikkerhet kan si er under utvikling hos Insomniac.

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.Loading next content