Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: Pocket Camp

Interessante Animal Crossing: Pocket Camp-endringer er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok ikke lang tid før over 15 millioner personer hadde lastet ned Animal Crossing: Pocket Camp da spillet ble lansert i fjor, og selv om antall daglige spillere har sunket litt siden den gang er det ikke tvil om at spillet fortsatt er populært. Derfor er det ikke rart at DeNA og Nintendo fortsetter å komme med mer innhold til spillet, noe de helt klart vil fortsette med i år.

Nå kan de nemlig fortelle at flere nye endringer er på vei. Blant annet blir det snart mulig å endre litt på selve utsikten i leiren din, samt muligheten til å plassere mer enn ett teppe på leirplassen samtidig. Å kunne endre hvordan din egen leir ser ut er jo egentlig ganske naturlig, men de har ikke tenkt å stoppe der heller. Vi vil også få muligheten til å endre hvordan dyrevennene våre ser ut. Utenom det vil det også komme nye fisker og innsekter, mulighet til å be flere om hjelp med Shovelstrike Quarry samtidig, gjøre Market Box lettere å bruke, og gjøre hagen mer håndterlig. Akkurat når disse endringene kommer vet vi ikke enda, men får nøye oss med den klassiske "snart".

Animal Crossing: Pocket Camp

Relaterte teksterLoading next content