Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wii Party

Inviter deg selv på fest

Wii Party med ekstra fjernkontroll

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

8. oktober er det duket for familiesamling i stua, når Wii Party slippes løs til festglade Wii-eiere på hele vårt vidstrakte kontinent. Med 80 forskjellige minispill og 13 spillsett å velge mellom, kan vi forvente variert bruk av Wii-fjernkontrollen - som for eksempel i Hide'n'Hunt.

Her skal én spiller gjemme Wii-fjernkontrollen mens de øvrige deltakerne er ute av rommet, for så å rope dem inn igjen for å finne redskapet. De eneste ledetrådene er små hint i form av lyder fra selve kontrollen.

Av andre spillmodi finner man blant annet Animal Tracker, Word Bomb, Bingo og Board Game. Som i Wii Sports Resort vil det medfølge en ekstra hvit håndkontroll - i fall dere ikke vil ut med 400 kroner ekstra.

Wii Party
Lotto: Bare gøy når man vinner.

Relaterte tekster

Wii PartyScore

Wii Party

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Wii Party er egentlig ikke mer enn et påskudd for å selge flere Wii-fjernkontrollere, men spikrer det feststemningen i samme slengen?Loading next content