Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ion Fury

Ion Maiden endrer navn etter søksmål og lanseres i august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når man har blitt såpass gammel som meg, eller bare er fan av Iron Maiden, vet man at Steve Harris og gjengen sjelden lar seg pille på nesten. Dette fikk LLC og Voidpoint erfare i mai da bandet bestemte seg for å saksøke utviklerstudioene på grunn av at det kommende spillet deres ville hete Ion Maiden. Med advokater som tørker seg rundt munnen med tusenlapper er det vel greit å slippe slike rettsmøter, så nå endrer spillet navn. Den gode nyheten er at det også er klart for lansering.

Det som nå heter Ion Fury vil nemlig forlate Early Access den 15. august, mens konsollutgavene vil lanseres en gang senere i høst. Utviklerne legger selvsagt ikke skjul på at navneendringene skyldes ønsket om å unngå juridisk bråk, så det høres ut som om de ikke rakk å ha mange møter før de kom til enighet.

HQ
Ion Fury

Relaterte teksterLoading next content