Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Iphone 5 er kunngjort

Apple har lettet på sløret

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apple har akkurat kunngjort den neste modellen i den suksessrike Iphone-serien, og som ventet har telefonen fått navnet Iphone 5.

Telefonen er, som de fleste rykter har pekt mot, både tynnere og lettere enn tidligere modeller (112 gram og 20% tynnere enn Iphone 4S), og skjermen har økt til fire tommer.

Dessuten har den støtte for LTE (4G), et forbedret kamera, og lengre batteritid. Skjermen er en Retina-skjerm med en oppløsningen på 1136x640 piksler og en pikseltetthet på 326 dpi.

De har også byttet ut den åtte år gamle ladekontakten med en mye mindre utgave de har døpt Lightning. De har Thunderbolt på alle nye Macer som kommer ut for tiden, så sammen dannes altså Thunderbolt & Lightning. Neppe en tilfeldighet.

Telefonen kommer i to farger, sort og hvit. Den hvite har en grå bakside i aluminium, det har forsåvidt den sorte også, men metallet er her ionisert sort for å matche fargen.

Prisen er den samme som den var for Iphone 4S, nærmere bestemt 199 dollar for 16 GB-modellen, 299 dollar for 32 GB-modellen og 399 dollar for 64 GB-modellen.

Telefonen lanseres i USA, Canada, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Australia, Japan, Hong Kong og Singapore den 21. september. Nordmenn må imidlertid vente til den 28. september, da Norge er plassert i det andre lanseringsvinduet sammen med 21 andre land.

Det nye IOS-operativsystemet lanseres for øvrig den 19. september.

Iphone 5 er kunngjort


Loading next content