Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Jack Black er sikker på at han får en Oscar for Minecraft

Han har gjort mye research for å sikre at han portretterer Steve på en nøyaktig måte i filmen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jack Black har hatt en god periode i det siste, og har bidratt til å spille inn over en milliard dollar med The Super Mario Bros. Movie, og nå har han nok en gang levert gode inntekter med Kung Fu Panda 4.

Black har et stort prosjekt i vente neste år, nemlig filmen Minecraft. I en samtale med GamesRadar forteller han om sine undersøkelser og forventninger til rollen som Steve.

"Jeg liker å være i det der Minecraft hodet. Jeg liker å kjenne reglene, og jeg liker å få små ting som: 'Å, i spillet hakker du slik. Du slår ting sånn", og så gjør jeg det i filmen", sier Black.

"Jeg tror medlemmene av akademiet vil sette pris på forskningen min senere. Jeg vil ikke bringe ulykke, men jeg er ganske sikker på at jeg får en Oscar for denne..."

Black spøker selvfølgelig med den siste delen, men det ville faktisk være utrolig å se filmen Minecraft få en Oscar. Det virker imidlertid merkelig at filmen blir en live-action-film, siden vi hadde forventet at den ville bli en animasjonssuksess med tanke på hvor klossete Minecrafts verden er.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content