Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Super Mario Bros. Movie

Jack Black går full metode for sin nye The Super Mario Bros. Movie-promo

Han har absolutt kommet inn i Koopa-kongens ånd.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Super Mario Bros. Movie er litt over en måned unna utgivelse, og markedsføringen for filmen settes i fullt gir med rollebesetningen som vises på alle de vanlige amerikanske talkshowene.

For å gjøre sin opptreden på Kelly Clarkson Show så mye mer spesiell, ble Bowser -skuespilleren Jack Black kledd i et kostyme av karakteren. Black spilte det briljant som om de andre skuespillerne i showet alle hadde blitt enige om å også vises i Super Mario Bros.-antrekk, men tilsynelatende hadde kastet han til ulvene.

Et morsomt notat om Jack Blacks opptreden i Bowser-antrekket hans er at NBC bestemte seg for å sensurere den nedre regionen mens han danset seg inn på Kelly Clarksons sofa, men klarte ikke å gjøre det gjennom resten av opptredenen, noe som bare får det til å se ut som en merkelig produksjonsfeil.

Sjekk ut videoen av Jack Black i Bowser-kostyme nedenfor:

The Super Mario Bros. Movie

Relaterte teksterLoading next content