Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Jada, det kommer en til!

Steve Ballmer presenterte nylig det Xbox-fansen ville høre og motstanderne har fryktet - det blir mer Xbox i fremtiden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Steve Ballmer presenterte nylig det Xbox-fansen ville høre og motstanderne har fryktet - det blir mer Xbox i fremtiden.

Kanskje ingen stor overraskelse. Men folk har både håpet på og fryktet en ny konsoll fra Microsoft. De har hatt problemer med å tjena penger på Xbox og er drabbet av store økonomiske tap. Den tiårsplanen som ble lagt frem ved lanseringen av Xbox er tilsynelatende fortsatt inntakt, til tross for tapene. Det ble bekreftet når Xbox-ansvarlige Steve Ballmer kunngjorde at de slipper en ny konsoll i Japan 2006, på en nylig avholdt presskonferanse. Dermed ser det ut til at Microsoft slipper sin ny konsoll sist i rekken, også i neste generasjon (GameCube var dog sist ute i denna generasjonen i Europa og USA).

Bransjefolk tolker dette som at Microsoft planlegger å ha den kraftigste hardwaren også i neste generasjon. Siden de lanserer konsollen sist, har de muligheter for forandringer i siste sekund, når man vet hvordag konkurrentenes hardware vil se ut og fungere.

Personlig reagerer jeg spesielt på uttalelsen om at nesta Xbox skal slippes i Japan 2006. De har tidligere snakket om en hardware lansering i Japan neste gang og at japanerne også skulle bli de som får den nya hardwaren først, noe som styrkes av Ballmers uttalelse. Det ser ut til at Microsoft tross alt, fortsatt er fast bestemte på å lykkes også der. Noe som den nåværende modellen av Xbox ikke har lykkes med.Loading next content