Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Avatar: The Way of Water

Jake Sully vil ikke lenger være fortellerstemmen i Avatar-filmene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det viser seg at vi ikke får høre den silkemyke stemmen til Sam Worthington fortelle historien i Avatar 3 ikke, for sønnen tar over den rollen.

I podcasten Soundtracking With Edith Bowman, som rapportert av Variety, uttalte Cameron at han kunne gå tilbake og finpusse noen ting i Avatar 3 og oppfølgerne basert på hvordan folk reagerte på den andre filmen. Blant annet sier han at det allerede er slik at Lo'ak blir fortelleren i den tredje filmen.

Dette kan være en viktig detalj som muligens hinter om fremtiden til Avatar-serien, ettersom Cameron har bekreftet at Lo'ak bare vil forbli fortelleren i Avatar 3. Dette betyr at vi kan se en løsrivelse fra det tradisjonelle familiesynspunktet vi fikk i The Way of Water.

Er du spent på å se flere perspektiver i Avatar-filmene, eller vil du bare ha Jake Sullys stemme i øret for all evighet?

Avatar: The Way of Water

Relaterte teksterLoading next content