Norsk
Gamereactor
nyheter
Avatar: The Way of Water

James Cameron har ideer til den sjette og syvende Avatar-filmen

Dessverre tror han ikke at han kommer til å oppleve lanseringsdatoene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok 13 år før James Cameron lanserte sin andre Avatar-film, og selv om vi håper at ventetiden mellom den siste filmen og den tredje turen til Pandora blir kortere, er det fortsatt godt over ett år til lanseringsdatoen i desember 2025.

Så med flere år mellom hver utgivelse, og Cameron blir ikke yngre, skulle man tro at han ville forsøke å trappe ned litt. Men nei, han har allerede planer for Avatar 6 og Avatar 7. I en samtale med Collider fortalte Cameron litt om franchisens fremtid.

"Vi er ferdig med film fem, og jeg har ideer til film seks og sju", sa han. "Men jeg kommer nok til å gi stafettpinnen videre på det tidspunktet. Dødeligheten tar oss igjen. Men vi liker det vi holder på med. Vi elsker det. Vi får jobbe med fantastiske mennesker."

Avatar 5 forventes ikke å komme ut før i 2031, 22 år etter originalen. Da vil Cameron være 76 år gammel. Avhengig av hvor raskt han kan få Avatar 6 og 7 i produksjon, er det mulig at han kan regissere disse to også. Martin Scorsese holder fortsatt på, og han er over 80.

Avatar: The Way of Water

Relaterte teksterLoading next content