Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guardians of the Galaxy Vol. 3

James Gunn avslører den "hemmelige hovedpersonen" i Guardians of the Galaxy-filmene

Selv om vi kanskje har øynene rettet mot Peter Quill gjennom hele trilogien fortjener også en annen karakter rampelyset.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

James Gunn har avslørt at Peter Quill ikke er den eneste hovedpersonen i Guardians of the Galaxy-trilogien, for han mener at Rocket Raccoon er den 'hemmelige hovedpersonen' i filmene.

I en samtale med Total Film sa Gunn:

"Rocket er den hemmelige hovedpersonen i Guardians of the Galaxy, og har alltid vært sentrum for det for meg, og denne oppfyller virkelig det. Grunnen til at jeg kom tilbake og bestemte meg for å gjøre denne filmen var fordi jeg virkelig følte at Rockets historie trengte å bli fortalt - og den ble hengende etter Vol 2."

Han gikk deretter nærmere inn på dette i en egen Twitter-melding hvor han bekreftet at dette ikke bare var tilfelle for Vol.3, og at Rocket burde betraktes som den hemmelige hovedpersonen i hele trilogien. Med Rocket som ser ut til å få mye karakterutvikling i Guardians of the Galaxy Vol.3 skal det bli interessant å se hvordan historien hans avsluttes.

.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Relaterte teksterLoading next content