Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guardians of the Galaxy Vol. 3

James Gunn bekrefter hvor lang Guardians of the Galaxy Vol. 3 er

Den kommer til å bli den lengste filmen i trilogien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

James Gunn har bekreftet kjøretiden for Guardians of the Galaxy Vol.3 på Twitter, og sier at den vil vare i rundt 2 timer og 30 minutter.

Gunn presiserer at denne timingen ikke er nøyaktig, men at den i alle fall blir rundt 2-timers- og 30-minuttersmerket. Han lover at det ikke er noe fett i filmen, og at kjøretiden er nødvendig for å oppleve hele historien til alle hovedkarakterene.

På slutten av tweeten refererer Gunn til "trilogien pluss" av Guardians of the Galaxy-filmene. Noen trodde dette betydde at han snakket om en annen film, men Gunn presiserte deretter at han inkluderte spesialer og de andre MCU-prosjektene som Guardians ble inkludert i som en del av hans "trilogi pluss."

Hvis Guardians of the Galaxy Vol.3 ender opp med å vare i 2 timer og 30 minutter betyr det at filmen er den lengste i trilogien. Den første filmen er 2 timer og 2 minutter, og oppfølgeren la til ytterligere 15 minutter på toppen av det med sine 2 timer 17. Med tanke på Avengers: Infinity War er 2t 29min ser det ut til at vi kan forvente en film av lignende skala og dybde.

Gleder du deg til Guardians of the Galaxy Vol.3?

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Relaterte teksterLoading next content