Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 5

Japanske utviklere bør være stolte av begrepet JRPG, mener skaperen av Devil May Cry.

Hideki Kamiya mener at begrepet bør feires fremover.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Begrepet JRPG kan være litt kontroversielt, avhengig av hvilke spillmiljøer du befinner deg i. Noen kan oppfatte det som at japanske rollespill bør klassifiseres som noe annet enn rollespill utviklet av andre utviklere. Skaperen av Bayonetta og Devil May Cry mener imidlertid at begrepet er positivt.

I en samtale med VGC sier han: "Når du ser på Bayonetta som karakter, ser hun ikke sterk ut som Kratos, hun ser ikke ut som om hun kan slåss mot disse enorme demonene, men hun var veldig unik i måten hun ble skapt på, i måten vi ser på actionspillhelter på, fra et unikt japansk synspunkt."

"Når det gjelder begrepet "JRPG", er dette noe som henger sammen med dette - dette er RPG-spill som på en måte bare japanske skapere kan lage med sin unike følsomhet når det gjelder å skape disse opplevelsene. Jeg synes absolutt det er noe som bør feires fremover, og noen bør faktisk ha som mål å lage et "kongen av JRPG"-spill for å uttrykke dette. Som japanske spillskapere er vi veldig stolte av selve begrepet JRPG."

Uavhengig av om du er enig i begrepet eller ikke, er det tydelig at det at et spill er et JRPG ikke har skadet hvor mange salg det kan få, ettersom mange utrolige franchiser kommer fra japanske utviklere, som Kamiya har fremhevet.

Hva synes du, bør JRPG være et begrep man er stolt av?

Devil May Cry 5

Relaterte tekster

3
Devil May Cry 5Score

Devil May Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Er det femte, eller sjette om du regner med DMC, kapittelet i Devil May Cry Smokin' Sexy Style eller bare Dismal? Odd Karsten prøver å gi svar uten å spoile like mye som en viss trailer.Loading next content