Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Jesus elsker deg, også i Doom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker du den tiden da det å spille LP-plater baklengs for å høre skjulte meldinger var en greie? Hvis du ikke gjør det, kan vi bekrefte at sånn var det før den nymotens CDen dukket opp. Det toppet seg imidlertid med det finske metalbandet Tarot som la inn følgende budskap: "I knew you were listing this backwards you pervert!"

Under GDC 2017 kunne Doom-komponist Mick Gordon avsløre at han ville hedre denne gamle "skikken" ved å gjemme et lite easter egg i Doom-musikken. Der kan vi nemlig høre en demonisk stemme hvese frem "Jesus loves you".

Grunnen til at Gordon avslører dette nå er at ingen har oppdaget det ennå. Vi mistenker at han har hatt lyst til å avsløre dette i en god stund allerede.

Doom

Takk, PC Gamer (som også har lydfilen det er snakk om).

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content