Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Void

Jetpack-action fra Capcom

Ved navn Dark Void

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom meddelte på sin Gamers Day i London at man arbeider på en science fiction-tittel ved navn Dark Void. Det er Airtight Games som utvikler denne actionhistorien som kommer til å handle om en jetpack-flyvende hovedperson. I traileren som ble presentert på Gamers Day viste de en hovedperson sveve rundt i en futuristisk by blant skyene.

Capcom beskriver spillinnholdet i Dark Void som "en kombinasjon av kjappe, vertikale kamper og action til fots" og av traileren fra Gamers Day å dømme føles det ut til at beskrivelsen stemmer ganske godt.

Hvilke konsoller Dark Void utvikles for er ennå uklart. Dark Void planlegges lansert vinteren 2008.

Relaterte tekster

Dark VoidScore

Dark Void

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard har teipet en rakett på ryggen og et skytevåpen i hånda og tatt turen til Bermuda-triangelet for å bekjempe romvesener!

Dark Void

Dark Void

FORSPILL. Skrevet av Kim Visnes

Kim har tatt en svipptur innom Bermuda-triangelet, bare for å ende opp i en annen dimensjon hvor han kjemper for overlevelsen.Loading next content