Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 3

Jill gir og får juling i Resident Evil 3-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det bare en uke til Resident Evil 3 lanseres, noe Capcom minner oss på med å offentliggjøre en ny trailer fra det etterlengtede spillet.

Den heter enkelt nok Jill Valentine-trailer, så det bør virkelig ikke overraske at den fokuserer på akkurat henne. Blant annet får vi se at hun vil bli en av de spillbare karakterene i multiplayerdelen, Resident Evil Resistance, etter hvert. Hovedfokuset er uansett å vise noe av det hun får gjennomgå i historiedelen, og som jeg kan skrive under på etter å ha spilt det er ikke det akkurat lite heller.

Selve anmeldelsen kommer på mandag om planene ikke endres, så titt gjerne innom da om du ønsker å vite hvordan det måler seg mot originalen og Resident Evil 2. Om du har noen spørsmål som helst skal besvares i anmeldelsen er det også bare å spørre i kommentarfeltet.

HQ
Resident Evil 3

Relaterte tekster

8
Resident Evil 3Score

Resident Evil 3

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Capcoms nyeste remake byr ikke på like mye innhold for solo-spillere som forgjengeren, men så gjør det mer enn opp for det med kvalitet av en annen verden.Loading next content