Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bully: Scholarship Edition

Jimmy bøller videre på Wii og 360

Bully: Scholarship Edition på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bully (Canis Canem Edit) klarte seg overraskende bra på PlayStation 2. Karakterene fra anmeldere verden over var meget positive, og salget har vært relativt bra. Det er nok derfor Rockstar Games nå annonserer en ny utgave av bøllespillet, kalt Scholarship Edition, til Wii og Xbox 360.

Ifølge de første opplysningene er det snakk om en versjon med masse ekstrainnhold når det gjelder oppdragene. Begge utgavene er sannsynligvis tilgjengelige fra begynnelsen av neste år.

Relaterte tekster

Rykte: Bully 2 er under utvikling

Rykte: Bully 2 er under utvikling

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Rockstar nyter fortsatt enorm suksess med Grand Theft Auto V, og snart kommer det etterlengtede Red Dead Redemption 2. På toppen av dette ser det også ut til at de...

2
Bully slippes til mobil i dag

Bully slippes til mobil i dag

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nå ti år siden Rockstars Bully ble sluppet til Playstation 2, og dette jubileet skal Grand Theft Auto-gjengen markere ved å slippe spillet til Android og iOS....Loading next content