Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life 2

J.J Abrams vil fortsatt lage film av Half-Life og Portal

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det dukker stadig opp nye spillrelaterte filmprosjekter, og nå har stjerneressiør J.J Abrams og hans produksjonsselskap Bad Robot åpnet øynene for trenden. Faktisk viste Abrams interesse for spillbransjen allerede for tre år siden, da han skal ha inngått en avtale med Valve-sjef Gabe Newell om å lage film basert på Half-Life eller Portal.

HQ

Siden har vi ikke sett eller hørt noe mer om dette sammarbeidet, men i et intervju i forbindelse med lanseringen av filmen 10 Cloverfield Lane bedyret Abrams at prosjektet fortsatt lever i beste velgående.

Abrams var produsent for 10 Cloverfield Lane, mens Dan Trachtenberg hadde rollen som regissør. Trachtenberg fikk sin inngangsbillett til filmbransjen takket være den kritikerroste Portal-kortfilmen No Escape, så det er åpenbart at Valve-spillene har potensiale for det store lerrettet.

La oss krysse fingerene for noe mer håndfast om prosjektet heller før enn siden.

Half-Life 2

Relaterte tekster

1
Half-life 2 - XboxScore

Half-life 2 - Xbox

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Carl Thomas har reist tilbake til City 17 og vært med på tidenes beste eventyr enda en gang. Vi har satt karakter!

Half-Life 2Score

Half-Life 2

ANMELDELSE. Skrevet av Vegar Beide

Gordon Freeman står nok en gang i fronten, i kampen mot overmakten. Valves genistrek er en uovertruffen opplevelse!

0
Half-Life 2-forfatter er tilbake hos Valve

Half-Life 2-forfatter er tilbake hos Valve

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Valve sitt Half-Life ble en stor hit i 1998. Half-Life 2 ble en enda større hit i 2004. Vi har ennå ikke fått et Half-Life 3, men vi har ikke gitt opp håpet riktig ennå....Loading next content