Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2018

Johan Cruyff kommer til PES 2018!

Legenden er snart tilgjengelig i Pro Evolution Soccer, og kommer til PES Club Manager i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Legendariske spillere fra FC Barcelona har dukket opp med jevne mellomrom i Pro Evolution Soccer de siste to årene, men så langt har vi ikke sett noe til lagets mest innflytelsesrike spiller, nemlig Hendrik Johannes "Johan" Cruyff. Helt til nå! Legenden er nemlig endelig tilgjengelig i spillet!

Ifølge den offisielle pressemeldingen blir nederlenderen "snart" tilgjengelig via My Club Legends i både hovedspillet og Lite-versjonen. Men han dukker opp i PES Club Manager fra i dag av.

Statsene hans har ikke blitt bekreftet ennå, men traileren viser at det 70-tallsversjonen av spilleren, da han spilte for Barça og vant flere Ballon d'Or. Signaturtrikset hans, "Cruyff Turn", blir også tilgjengelig i spillet.

Ta en titt på traileren nedenfor, den viser blant annet frem den minneverdige scoringen mot Atlético de Madrid i 1973:

HQ

Gleder du deg til å få med Cruyff på laget?

Pro Evolution Soccer 2018

Relaterte tekster

0
Pro Evolution Soccer 2018Score

Pro Evolution Soccer 2018

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

Sam er nå klar for å sette sin dom over det første av årets store fotballspill, og FIFA skal virkelig levere for å leve opp til dette.

0
Slik endte PES League European-runden

Slik endte PES League European-runden

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PES League European-runden i Berlin ble avsluttet på lørdag, og etter mange intense kamper ble det japanske Sofia som tronet øverst i 1v1-turneringen ved å slå spanske...Loading next content