Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

John Cena og Jackie Chan slår seg sammen i den første traileren til Hidden Strike

Actionkomedien har premiere senere i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

John Cena og Jackie Chan danner et usannsynlig par i actionkomedien Hidden Strike. Filmen kommer på kino senere i år og følger to tidligere spesialsoldater som eskorterer sivile gjennom Bagdads "Highway of Death".

Filmen er regissert av Scott Waugh, mest kjent for sitt arbeid med Need for Speed og The Expendables 4. Hidden Strike ser ikke ut til å være den mest påkostede actionfilmen du får se i år, for allerede nå ser ikke CGI-en altfor imponerende ut, men dette er nok en film du bør se for moro skyld snarere enn for å oppleve filmens høydepunkt.

Filmen utspiller seg også i en nær fremtid, så vi får se litt "futuristisk" teknologi, for eksempel en lastebil med en rakett påmontert. Ta en titt på den sprø traileren nedenfor og fortell oss gjerne du synes:

HQ
John Cena og Jackie Chan slår seg sammen i den første traileren til Hidden Strike


Loading next content