Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 22

John Madden er død

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Amerikansk fotball er ikke akkurat en av de mest populære idrettene i Norge, så enkelte har nok lurt på hvorfor Electronic Arts sin spillserie heter Madden. I dag er det tid for en oppklaring på grunn av noe trist.

National Football League, bedre kjent under forkortelsen NFL, forteller at John Madden døde i går. Den 85 år gamle karen havnet i ligaens Hall of Fame som følge av sine fantastiske bragder som trener, noe som også er en av grunnene til at EA bestemte seg for å bruke navnet hans på spillene sine. En annen grunn er at han har vært kjent som en meget god kommentator med dype, men lett forståelige, analyser i flerfoldige år. Nå blir det altså stille fra han, så hvil i fred, John.

Madden NFL 22

Relaterte tekster

1
John Madden er død

John Madden er død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Amerikansk fotball er ikke akkurat en av de mest populære idrettene i Norge, så enkelte har nok lurt på hvorfor Electronic Arts sin spillserie heter Madden. I dag er det...Loading next content