Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

John Wick-forfatter skal lage Just Cause-film

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

John Wick har fort blitt en av vår tids største action-ikoner, og nå vil forfatteren bak forsøke å gjøre det samme for en ny karakter, en som har røtter i spillbransjen.

Som The Hollywood Reporter kan rapportere, så skal Derek Kolstad, som har vært med på å skape John Wick, og er manusforfatter for filmene, nå lage en Just Cause-film.

Det blir et samarbeid med Constantin Films sammen med produsent Adrian Askarieh. Dessuten er Square Enix også involvert som produsenter.

Det vites ennå ikke når filmen får premiere, da det ser ut til at prosessen først går i gang nå. Hvem synes du bør spille Rico Rodriguez?

Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content