Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
John Wick: Chapter 4

John Wick-serien har spilt inn 1 milliard dollar på verdensbasis

"Alt på grunn av en valp."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

John Wick-serien har offisielt passert 1 milliard dollar på verdensbasis, noe som bekreftes av filmseriens offisielle Twitter-side.

Så langt har vi sett fire John Wick-filmer, og med tall som disse ville det ikke være overraskende om vi skulle se en femte et sted nedover linjen. Twitter-siden skrev at alt dette var forårsaket av en valp, med henvisning til oppsettet for den første filmen der russiske gangstere dreper Wicks hund.

John Wick: Chapter 4 kommer på digitale plattformer denne måneden hvis du ennå ikke har hatt en sjanse til å sjekke det ut, men bortsett fra hovedmannen selv, er John Wick-serien i ferd med å ta av til nye høyder, ettersom Ana de Armas er satt til å spille i en spin-off med tittelen Ballerina, og flere prosjekter sies å være i arbeid. Snart kan vi altså se John Wick krysse nok en økonomisk milepæl.

John Wick: Chapter 4

Relaterte teksterLoading next content