Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six

John Woo planlegger film fra Rainbow Six-spillene!

John Woo er en av de heteste actionregissørene i Hollywood for tiden. Det virker som at han har skrevet under en kontrakt hvor han kan lage en film fra Rainbow Six-spillene. Mer om dette innenfor!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

John Woo er en av de heteste actionregissørene i Hollywood for tiden. Det virker som at han har skrevet under en kontrakt hvor han kan lage en film fra Rainbow Six-spillene. Det ser ikke ut til å holde med Metroid og Spy Hunter, som vi også fikk vite om for en liten stund siden.
John Woo har kjøpt opp en hel masse lisenser for så kanskje å bestemme seg for hvilke som egner seg på film ... hvem vet? Filmen vil i hvert fall få John Clark og Domingo "Ding" Chavez som hovedpersoner og disse er kjent fra filmene Clear and Present Danger og The Sum of All Fears. Vi får håpe at det blir en film verdig spillene.

Stay tuned for more later ...

Relaterte tekster

0
Athena Sword forsinkes

Athena Sword forsinkes

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Enda et firma har sett seg nødt til å gå ut med triste nyheter om enda et utsatt spill. Ubi Soft kan i dag fortelle at utvidelsen til Rainbow Six 3, ved navn Athena Sword, dessverre blir forsinket.

0
Novalogic frir til fansen

Novalogic frir til fansen

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Novalogic, utgiverne av Deltaforce, Rainbow Six og Shadow Force, slipper snart en liten samlingmed de tre nevnte spillene til en meget overkommelig pris.Loading next content