Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witness

Jonathan Blow kommer til Gamelab Barcelona

Mannen bak spill som Braid og The Witness snakker muligens om nye prosjekter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både Braid og The Witness er flotte representanter for indiespill, og bak disse mesterverkene finner vi Jonathan Blow, som om en måneds tid kommer til å holde et foredrag i Barcelona på Gamelab.

Selv om det ennå ikke er helt klart hva panelet hans kommer til å handle om, kommer deltakelsen til Blow på et veldig interessant tidspunkt, da han er involvert i to veldig forskjellige prosjekter.

Det ene spillet er kjent som "Game 3", som det foreløpig ikke vites spesielt mye om, men det blir nok et puzzle-spill som opprettholder Theklas "we make tradition-breaking games" motto.

Puzzle-spill for minoriteter

I tillegg til å jobbe med nye prosjekter har Blow nylig blitt med i Indie Fund -en organisasjon som gir økonomisk støtte til andre indieprosjekter- og for noen dager siden kunngjorde han at de skal bidra med $100 000 i stipender til puzzle-spill utviklet av minoriteter (kvinner, LGBTQIA, mennesker med nedsatt funksjonsevne og POCs).

Som en offisiell mediapartner kommer Gamereactor til å prøve å spørre Blow om dette og andre ting etter foredraget hans på Gamelab. Hvis du befinner deg i Barcelona under Gamelab, og gjerne vil møte Blow, kan du melde deg på arrangementet her.

Andre gjester inkluderer Amy Hennig, Mark Cerny og Shawn Layden.

The WitnessThe Witness
The Witness og Braid.
The Witness
Jonathan Blow.

Relaterte tekster

3
The WitnessScore

The Witness

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Er det mulig å ha det gøy på en øde øy fylt til randen med puzzles? Eirik har prøvd det, og har nå kommet tilbake for å fortelle om opplevelsen.Loading next content