Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3: ODST

Joseph Staten ønsker å lage noe som Halo 3: ODST igjen

Halo Infinite-regissøren deler et mer personlig ønske.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du kan ikke akkurat si at det går kjempebra for 343 Industries, som har måttet omrokere ledelsen etter at en rekke fremtredende lederskikkelser har forlatt selskapet. Ikke bare det, Halo Infinite gjør det ærlig talt ikke så bra det heller.

Men spør du regissøren bak og Halo-sjefen Joseph Staten, er det et ønske om å fortelle en litt annen Halo-historie om ikke så altfor lenge, akkurat som Halo 3: ODST. Spillet brøt med Master Chief for å fortelle en helt annen historie, og via Twitter sier han følgende:

"Halo 3: ODST er fortsatt høydepunktet i spillutviklingskarrieren min. Og det er et eksempel på hvorfor jeg elsker Halo-universet: det er et sted hvor vi kan fortelle utallige forskjellige typer historier. Jeg vil gjerne gjøre noe sånt som ODST igjen en dag."

Ønsker du det samme, eller bør de fortsette der hvor Infinite slapp?

Halo 3: ODST

Relaterte tekster

Halo 3: ODSTScore

Halo 3: ODST

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har vervet seg til ODST og kjemper mot Covenant-styrkene i New Mombasa. Les hans rapport fra fronten i vår omtale!

0
Halo 3: ODST kommer til PC neste uke

Halo 3: ODST kommer til PC neste uke

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Testingen av Halo 3: ODST ble avsluttet for et par uker siden, så mange har lurt på når spillet offisielt blir en del av Halo: The Master Chief Collection. Nå har vi fått...Loading next content