Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Batman Part II

Josh Hartnett og Joel Edgerton kan bli Two-Face i The Batman: Part II

Joel Edgerton er et annet navn som angivelig også er et mulig valg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Som følge av den pågående forfatterstreiken i ble produksjonen av The Batman-oppfølgeren nylig utsatt til mars, men til tross for dette har selvsagt arbeidet med å finne skuespillere startet. Slikt fører selvsagt til rykter, og flere av dem er interessante.

HQ

Det ser ut til at vi kommer til å møte den nye statsadvokaten i Gotham etter at den forrige...ble utbrent i The Batman, og ifølge Hollywood-kjenner John Rocha i den siste episoden av podcasten The Hot Mic. er det to skuespillere som er i forhandlinger om å spille Harvey Dent, bedre kjent som Two-Face i The Batman: Part II. Disse to er Josh Hartnett (Black Hawk Down, Pearl Harbor og Lucky Number Slevin) og Joel Edgerton (Star Wars: Attack of the Clones, Zero Dark Thirty og Obi-Wan Kenobi).

Hvem tror du ville vært en god Two-Face?

The Batman Part IIThe Batman Part II

Relaterte teksterLoading next content