Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sky: Children of the Light

Journey-skaperne annonserer Sky

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige november ga Thatgamecompany, skaperne av Flow, Flower og Journey, oss noen bilder og hint om sitt neste spill. Vi trodde da at en skikkelig annonsering nærmet seg, men vi måtte vente helt til i går kveld.

Da kunne utviklerne nemlig avsløre Sky. Traileren du kan se under virker helt klart som en blanding av i alle fall Flower og Journey. Her kontrollerer vi en figur som går og flyr på og over skyene for å "bringe lys til dem som trenger det". Vi kan spille online samme med sju andre personer, og utviklerne forteller at de håper folk deler denne opplevelsen med andre personer siden det er noe av poenget.

Utenom det fikk vi en sjarmerende trailer og et intervju hvor studiosjefen Jenova Chen forteller mer om utviklingen av spillet.

Sky skal etter planen komme til iPhone, iPad og Apple TV mot slutten av året, men det kommer til "andre platformer" senere.

Virker dette som et nytt mesterverk fra Thatgamecompany?

HQ
HQ
Sky: Children of the Light
Sky: Children of the LightSky: Children of the LightSky: Children of the LightSky: Children of the Light

Relaterte teksterLoading next content