Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Judgment

Judge Eyes-gameplay er både likt og ulikt Yakuza

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne endelig Ryu ga Gotoku Studio avduke sitt neste spill; Judge Eyes. Utviklerne har stadig presisert at dette vil skille seg veldig ut fra Yakuza-serien, men dagens gameplaytrailer viser at det er en god del likheter også.

Blant annet befinner hovedpersonen, Takayuki Yagami, seg i Kamurocho. Yagami brukte å være en velkjent advokat som spesialiserte seg på å forsvare mordere, og hadde en imponerende CV ved å flere ganger ha lyktes i frigjørelser i et rettssystem hvor 99,9 prosent av sakene ender opp med at de anklagede blir funnet skyldig. Uheldigvis gikk alt galt da en av klientene hans bestemte seg for å drepe et par rett etter at Yagami fikk vedkommende frikjent. Dermed gikk ryktet rett i toalettet, og han er nå en privatetterforsker.

Det er her historien starter. En dag blir han satt til å ta en nærmere titt på en sak som omhandler en seriemorder som stikker ut øynene til folk. Som spillere får vi derfor etterforske saken ved å tyvlytte til samtaler, spore folk, gå undercover, dirke opp låser, ta bilder, og mye annet som kan fungere som bevis i rettssalen.

I tillegg til dette får vi selvsagt en rekke andre aktiviteter og oppdrag å kose oss med. Man kan gamble, gå til arkadehallene, delta i drone-løp og selvsagt dele ut en del juling. Du kan se noe av dette i gameplaytraileren under.

HQ
Judgment
JudgmentJudgment

Relaterte tekster

1
JudgmentScore

Judgment

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ryu ga Gotoku Studio sitt nyeste spill er kanskje ikke et Yakuza av navn, men innholdsmessig kunne dette lett vært det...på godt og vondt.Loading next content