Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Juiced

Juiced utgis tross Acclaims konkurs

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Selvom Acclaim offisielt har gått konkurs, så er der ingen fare for at Juiced, som er utviklet af Juiced Games, vil lide samme skjebne. Det er nemlig firmaet Fund 4 Games, som eier størsteparten av kaka, og derfor er firmaet nå i gang med å finne en ny utgiver til spillet.

HQ

Ifølge ryktene er både Sega, Eidos og Codemasters interessert. Gamereactor har allerede anmeldelsen av Juiced klar og hadde regnet med å ha spillet på coveret på september bladet, men siden Juiced's lansering blir forsinket med noen uker eller måneder, så avventer vi situasjonen.

Gamereactor har dog fått fingrene i ett like så interessant spill til forsiden, men hvilket det er snakk om dette forblir en hemmelighet i noen dager til.

Juiced
Juiced
Juiced

Relaterte tekster

0
Juiced (PC)Score

Juiced (PC)

ANMELDELSE. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Bernt har lagt jernet i gulvet, og kjørt det han er mann for - og han er mektig imponert over et godt gjennomført racingspill!

0
JuicedScore

Juiced

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Endelig kommer den fulle og ferdige versjonen av Juiced, og dette burde få konkurrentene til å sette lystgassen i halsen!Loading next content