Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Epic Mickey 2: The Power of Two

Junction Point offisielt nedlagt

Over og ut for Epic Mickey-studioet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har nå vist seg at gårsdagens rykter om stengingen av Epic Mickey-studioet Junction Point var sanne. Disney har nemlig i dag sendt ut en pressemelding der det triste budskapet bekreftes:

- Det var vemodig for oss å måtte informere teamene våre om endringer i organisasjoner, som inkluderer nedleggelse av Junction Point Studios, forklarer Disney.

Avgjørelsen forklares deretter på følgende måte.

- Disse endringene er del av en pågående tilpasning til den raske utviklingen i spillbransjen, da vi ønsker å rette resursene mot kjerneprioriteringene våre, fortsetter Disney.

Det skuffende salget av Epic Mickey 2: The Power of Two nevnes ikke som en særskilt grunn, selv om det ligger i kortene:

- Vi er veldig takknemlige overfor Warren Spector og Junction Point-teamet, for innsatsen de har lagt ned for Disney gjennom Epic Mickey og Epic Mickey 2, avslutter Disney.

Hva godeste Spector nå skal bruke tiden sin på, gjenstår å se.

Epic Mickey 2: The Power of Two

Relaterte tekster

7
Epic Mickey 2 til PS Vita

Epic Mickey 2 til PS Vita

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Disney gir seg ikke før det skuffende Epic Mickey 2 er å finne på alle tenkelige plattformer. Nå har de annonsert PS Vita-versjonen.



Loading next content