Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 2

Just Cause 2-oppdateringer på vei

Mer kaos i april og mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix har annonsert utvidelsesplanene til Just Cause 2, og skal vi tro utvikleren kan vi forvente to oppdateringer spredd fra april til mai. De to pakkene vil bli tilgjengeliggjort for om lag 18 kroner på PC, Xbox Live og Playstation Network den 29. april og 25. mai.

Første pakke ut er Black Market Aerial Pack, som har en F-33 Dragon Fly Jet fighter, en Multi-lock Missile Launcher og Dual Thrust-fallskjermer. I mai kommer Black Market Boom Pack, som tilbyr en Quad Rocket Launcher, Cluster Bomb Launcer og en Air Propulsion-pistol. Sistnevte skal visstnok være nyttig om du vil skysette fiender og biler, som i utgangspunktet bør være nok til å kile nok en Just Cause 2-fan i bringen.

I forrige uke delte nettsiden Kotaku sine mistanker rundt en flerspillerdel i utvikling, da en video av nettopp dette skal ha gjort sitt inntog på nettet. Dette er imidlertid enda ikke bekreftet, men det blir spennende å se om vår alles Rico Rodriguez får seg en partner i fremtiden.

Just Cause 2

Relaterte tekster

Just Cause 2Score

Just Cause 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har tatt seg en sydenferie for å styrte den lokale diktatoren på øya Panau. Les dommen her...Loading next content