Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 har fått enda en spinnvill trailer

Avalanche Studios er i slaget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Avalanche Studios har sluppet enda en ny trailer for Just Cause 4, hvor de blander live action med spillsnutter. I videoen ser vi flere sårede soldater - ofre for Rico's elleville stunts - og ingen av dem er spesielt fornøyde, og det er heller ikke spillets store skurk.

I Just Cause 4 kommer Rico Rodriguez til å gi seg i kast med Gabriela Morales og Black Hand-hæren hennes, og dette skjer så klart den 4. desember på PC, PS4 og Xbox One.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content