Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4 hyller et uoverkommelig indiespill

Bennett Foddy slår seg sammen med Rico i dette gjemte påskeegget.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause 4 har ikke vært ute i mer enn én dag, men folk har allerede begynt å finne de finurlige hemmelighetene som er gjemt i spillet. Ett av de er spesielt morsomt (og frustrerende, ikke minst!): en hyllest til indie-spillet Getting Over It with Bennett Foddy - et spill du bør holde deg unna om blodtrykket ditt er i faresonen (men du kan lese anmeldelsen min av det her).

Det var en ResetEra-bruker, AlexFlame116, som først gjorde oss oppmerksom på påskeegget, og en annen kunne bygge videre på dette ved å informere oss om at det faktisk er Bennett Foddy som spiller seg selv i sekvensen. Du kan se hyllesten i aksjon her.

Hvilket easter egg i et spill er din favoritt?

Just Cause 4Just Cause 4
Just Cause 4Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content