Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4-gameplay byr på flyvende tanks og nye våpen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For meg handler Just Cause-serien bare om å ha det gøy og gjøre mye rart i en stor og vakker verden. Det er tydelig at dette ikke bare gjelder meg, for akkurat denne friheten står i fokus i dagens video også.

Avalanche Studios har nemlig offentliggjort gameplaydemonstrasjonen de hadde på Gamescom-messen, og her viser de frem flere av forbedringene som finnes i Just Cause 4. Hva med nye ballonger som blant annet lar oss sende en panservogn opp i luften, vindvåpenet som virkelig vil teste fysikkmotoren, en rekke nye modifikasjonsmmuligheter og selvsagt enda mer imponerende eksplosjoner.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content