Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4-gameplay får nærkontakt med massiv tornado

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke mye tvil om at Avalanche Studios har fokusert mye på at Just Cause 4 vil implementere ekstremvær for første gang i serien, men det er sannelig ikke rart når det ser såpass bra ut heller.

I dagens gameplayvideo får vi nemlig se hvordan det går når Rico følger en massiv tornado gjennom verdenen. Som forventet suger den til seg nærmest alt som kan krype, gå og fly, så jeg må bare si dette igjen: klarer utviklerne å gi oss en stabil bildeoppdatering på konsollene og helt greie PC-er bør de få en medalje. I tillegg til dette får vi også vite at alle de nye våpnene i spillet vil ha sekundærmoduser. Dermed er det ikke bare ekstremværet som kan gjøre ekstra mye skade.

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content